High Tea's & High Wines

Proef de beste High Tea's, High Wines, High Snacks en nog veel meer!

High Tea's & High Wines

Proef de beste High Tea's, High Wines, High Snacks en nog veel meer!

Onze specialiteiten

Bekijk hieronder onze verrukkelijke High Tea’s en High Wines. Geniet van onze versbereide lekkernijen en maak een keuze uit het brede assortiment. We bieden ook vegetarische en glutenvrije opties, zodat iedereen zichzelf heerlijk kan verwennen! Ook geschikt voor grote groepen.

High Tea's

We bieden onze High Tea’s aan in 3 verschillende vormen, voor ieder wat wils dus! De High Tea’s zijn te bestellen vanaf minimaal 2 personen en zijn ook geschikt voor grote groepen. Bij alle High Tea’s kun je kiezen uit een onbeperkt en breed assortiment verse thee.

Alle High Tea’s kunnen glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch bereid worden. Neem hiervoor contact met ons op voor je gaat reserveren.

Ronde 1: Drie heerlijke hartige sandwiches geserveerd met een huisgemaakt soepje van de chef.

Ronde 2: Een muffin, brownie, koekje, macaron, klein ijsje met mousse, donut, fruitspiesje, taartje en een croissantje met jam sierlijk gepresenteerd op een etagère.

Reserveer nu!

Ronde 1: Drie heerlijke hartige sandwiches geserveerd met een huisgemaakt soepje van de chef.

Ronde 2: Een muffin, brownie, 3 koekjes, macaron, klein ijsje met mousse, donut, fruitspiesje, taartje en een croissantje met jam sierlijk gepresenteerd op een etagère.

Reserveer nu!

Ronde 1: Drie heerlijke hartige sandwiches geserveerd met een huisgemaakt soepje van de chef.

Ronde 2: Een Spaanse aardappeltortilla, een gevuld hartig hoorntje, en een versgemaakte minisalade.

Ronde 3: Een muffin, 2 koekjes, een donut en een taartje sierlijk gepresenteerd op een etagère.

Reserveer nu!

Reden voor een feestje?

Naast de bovenstaande keuzes bieden wij ook de mogelijkheid om jouw High Tea af te stemmen op een speciale gelegenheid. Wordt er een baby’tje geboren of staat er een trouwfeest op de planning? Wij verzorgen een volledig gepersonaliseerde High Tea op basis van jouw wensen! Geniet bijvoorbeeld van beschuit met muisjes en bijpassend versierde hapjes of laat je verwennen door een High Tea volledig in de stijl van de liefde.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

High Wine

Geniet van twee rondes met diverse hartige hapjes, speciaal afgestemd op witte wijn (ronde 1) en rode wijn (ronde 2). Ontdek drie verschillende wijnen per ronde en laat je meenemen in de variërende smaken. Onze High Wines zijn ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je optimaal te laten genieten van een scala aan heerlijke hapjes. Reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijke culinaire reis door de wereld van wijnen. Proost!

Ronde 1: 4 heerlijke hartige hapjes aangepast aan het seizoen en de dagelijkse voorraad. De smaken van de witte wijn worden uitstekend gecomplimenteerd. Denk hierbij aan zeevruchten en gevogelte.

Ronde 2: 4 heerlijke hartige hapjes aangepast aan het seizoen en de dagelijkse voorraad. Dit keer worden de smaken afgestemd op de rode wijnen. Denk hierbij aan rood vlees, en gegrilde gerechten.

Reserveer nu!

Onze High Wines kunnen glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch bereid worden. Neem hiervoor contact met ons op voor je gaat reserveren.

Andere specialiteiten

Ontdek ook onze andere specialiteiten bij Ja!Breda. Laat je verrassen door onze High Snack, een unieke variatie aan borrelhapjes, nacho’s en heerlijke frietjes. Of geniet van een heerlijke High Beer, proef verschillende lokale en internationale bieren gecombineerd met een goed gevulde borrelplank.

En dat is nog maar het begin! Bij Ja!Breda hebben we nog vele andere culinaire verrassingen in petto. Lees hierover meer op onze Lunchen & Borrelen pagina of kom langs en ontdek onze uitgebreide selectie aan heerlijke gerechten.