Lunchen & Borrelen

Geniet van een heerlijke lunch en ontdek onze uitgebreide drankkaart!

Lunchen & Borrelen

Geniet van een heerlijke lunch en ontdek onze uitgebreide drankkaart!

Lunchen & Borrelen bij Ja!Breda

Bekijk hieronder een greep uit onze keuken en ontdek wat voor lekkers we allemaal te bieden hebben. Of je nu zin heb in een extra grote tosti, een rijkelijk belegde ciabatta of een heerlijke uitsmijter, bij Ja!Breda is het altijd raak. Onze gerechten zijn perfect te combineren met de uitgebreide drankkaart. Proef onze heerlijke thee, vers bereidde cocktails of laat je verrassen door een van de bieren van de wisseltap.

Lunchen bij Ja!Breda

Ons gevarieerde menu biedt een breed scala aan heerlijke lunchgerechten. Proef de verleidelijke smaak van onze extra grote tosti’s, belegd met jouw favoriete ingrediënten. Of kies voor onze versgebakken ciabatta’s en panini’s, heerlijk geroosterd en gevuld met smaakvolle combinaties van vleeswaren, groenten, kaas en sauzen.

Voor de liefhebbers van traditionele lunchgerechten hebben we rijkelijk belegde uitsmijters en heerlijke 12 uurtjes, perfect bereid en geserveerd met smaakvolle bijgerechten. Laat je smaakpapillen verwennen met deze klassieke favorieten.

Bij Ja!Breda hebben we ook aan de liefhebbers van snacks gedacht. Probeer onze knapperige frituursnacks, zoals bitterballen, kaassoufflés en kipnuggets, voor een smakelijke traktatie.

Of je nu op zoek bent naar iets unieks, zoals onze verrassende broodrollen, of naar een warme en hartige optie, zoals onze heerlijke soepjes, Ja!Breda heeft voor ieder wat wils. Ontdek ons uitgebreide menu en laat je verrassen!

Bekijk de kaart voor het volledige menu.

Rakesh Autar
Rakesh Autar
Google Maps
Lees verder
Heerlijk eten en lekker laagdrempelige sfeer.
Mikey Wiedijk
Mikey Wiedijk
@username
Lees verder
Goede lunch, lekkere plek om iets te drinken

Allergieën of andere uitzondering? Laat het ons weten bij bestellen, aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Borrelen

Geniet van een uitgebreide selectie borrels en dranken bij Ja!Breda. Probeer onze heerlijke authentieke wijnen, van zomerse rosés tot volle rode wijnen en verfrissende witte wijnen. Of kies uit onze brede selectie de perfecte thee voor ieder moment.

Ook kun je uiteraard genieten van een lekker koud biertje, laat je verrassen door de verschillende opties op de wisseltap. Of ben je op zoek naar iets verfrissends en exotisch? De vers bereide cocktails van Ja!Breda bieden creatieve combinaties en unieke smaakcomposities.

Natuurlijk zijn er ook frisdranken beschikbaar voor wie op zoek is naar iets non-alcoholisch. Van verfrissende limonades tot bruisende frisdranken, er is voor ieder wat wils.

Allergieën of andere uitzondering? Laat het ons weten bij bestellen, aanpassingen zijn altijd mogelijk.

High Tea's & High Wines

Naast onze traditionele lunchkaart biedt Ja!Breda ook uitgebreidere lunchervaringen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in High Tea’s en High Wines. Ontdek hierover meer op Onze Specialiteiten pagina.