Wij zijn Ja!Breda

Neem een kijkje in onze gezellige lunchroom en ontmoet het team!

Wij zijn Ja!Breda

Neem een kijkje in onze gezellige lunchroom en ontmoet het team!

Wij zijn Ja!Breda

Welkom bij Ja!Breda – dé lunchroom in het hartje van Breda. Al meer dan 13 jaar zijn wij een vertrouwde plek voor bewoners en bezoekers van deze bruisende stad. Onze lunchroom is gevestigd in een eigentijds en gezellig ingericht pand, waar een warme en uitnodigende sfeer heerst.

Bij Ja!Breda geloven we in de kracht van goed eten en samenzijn. Ons doel is om een plek te creëren waar mensen kunnen genieten van heerlijke gerechten en ontspannen kunnen bijpraten. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunchpauze, een uitgebreide High Tea of een gezellige ontmoetingsplek met vrienden, bij ons ben je altijd welkom.

Een van de unieke kenmerken van Ja!Breda is ons grote terras, gelegen aan de altijd bruisende Grote Markt. Hier kun je genieten van het levendige stadsleven terwijl je ontspant in de buitenlucht. Of het nu zonnig is of een beetje fris, ons terras is het hele jaar door een populaire plek om te vertoeven.

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk en streven ernaar om elke gast een geweldige ervaring te bieden. Met hun vriendelijke glimlach en persoonlijke benadering zorgen ze ervoor dat je je direct thuis voelt bij Ja!Breda. We zijn een hecht team dat er alles aan doet om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

Kom je graag dit leuke en enthousiaste team versterken? Bekijk de vacature hieronder.

Werken bij Ja!Breda

Wil jij graag werken in een gezellige horecaomgeving, maar niet tot in de late uurtjes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ja!Breda op de Grote Markt heeft per direct vacatures beschikbaar.

Ben jij een echte duizendpoot, leergierig en houd je van sociaal contact? Dan kun je bij ons zowel fulltime als parttime aan de slag. Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

  • Toppers voor ons bruisende terras
  • Afwashulp om ons servies te laten glimmen
  • Keukenhulp om onze heerlijke gerechten te bereiden
  • Tovenaars in het verzorgen van High Tea of High Wine
 

Ben jij gemotiveerd en enthousiast? Stuur dan jouw motivatie naar info@jabreda.nl. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 076-5205525 of gewoon gezellig bij ons binnenlopen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar.

Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet verwelkomen we je binnenkort als onderdeel van ons team bij Ja!Breda.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het onderstaande formulier. Wij zijn ook altijd te bereiken op info@jabreda.nl of 076 – 520 5525 of kom gezellig bij ons binnenlopen. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Laat dit veld blanco